Berita

Rumah > Berita > Kandungan

Pembangunan yang progresif dalam industri IPTV

Shenzhen lombong Technology Co, Ltd | Updated: May 06, 2016

Dari perkembangan teknologi dan keperluan perniagaan, pembangunan Teknologi IPTV mempunyai beberapa ciri-ciri yang unik.

Kawalan bersepadu platform operasi meningkat. Dalam premis kandungan boleh paip boleh dikawal, bersepadu kawalan platform secara beransur-ansur mempunyai kapasiti pemisahan gred; Lebih banyak dengan interaksi Twitter, video berkongsi kandungan aplikasi dan penyepaduan teknologi.

Kedua, sebagai interaksi manusia-Mesin sokongan Portal EPG Flash dan teknologi HTML5 Web, persembahan membentuk langkah demi langkah fleksibel dan menyokong pelbagai aplikasi nilai tambah.

Tiga HD, 3D video secara beransur-ansur semakin meningkat. IPTV menggunakan pengekodan baru dan penyahkodan teknologi, encoders, rangkaian penghantaran kandungan (CDN) mendapat sokongan kotak atas set 720P, 1080I dan Dolby 5.1 7.1 audio, video, audiovisual tinggi-kualiti pengalaman.

Empat adalah CDN pintar, menolak sokongan untuk keupayaan untuk menyokong integrasi perniagaan penstriman media HD.

Lima adalah spesifikasi antara muka sistem antara platform lebih disempurnakan. Jumlah keseluruhan bersepadu platform penyiaran dan platform, penyiaran platform dan antara-muka antara sistem penghantaran lebih jelas, antara muka EPG ditambah pula dengan solusi CDN, lebih baik. Di samping itu, Pengkomputeran awan teknologi pembinaan landasan dan rangkaian IPTV dan pengalaman perniagaan yang bertambah baik kapasiti dan pengguna.


Perkhidmatan kami

Siasatan

Hubungi kami

Alamat:Bilik 26K-N, moden tingkap bangunan, qiang hua North Rd., Futian District, Shenzhen, Guangdong, China

Telefon: +86-755-83271813

Perkhidmatan Faks: +86-755-83048160

E-mel: info@mine.com.cn

CopyRight© Shenzhen lombong Technology Co, Ltd